Sou a: Inici / Noticies / Del 8 d’abril al 6 de maig s’obre el període per demanar les beques del Patronat Garcia Fossas destinades a les activitats d’estiu

Del 8 d’abril al 6 de maig s’obre el període per demanar les beques del Patronat Garcia Fossas destinades a les activitats d’estiu

L’ajut serà per un import del 50% del cost de l’activitat i en poden ser beneficiaris els infants i joves entre 3 i 16 anys empadronats a Igualada
04-04-2024

A partir del 8 d’abril i fins al 6 de maig  l’Ajuntament d’Igualada obre el període per sol·licitar les beques del Patronat Garcia Fossas que gestiona el Departament d’Infància de l’Ajunatment.

L’objectiu d’aquests ajuts és el de fer més accessibles les activitats d’estiu per a totes les famílies. L’ajut serà per un import del 50% del cost de l’activitat. En poden ser beneficiaris els infants i joves entre 3 i 16 anys empadronats a Igualada. La data de la resolució de les beques serà 15 de maig de 2024.

Patrícia Illa, regidora d’Infància de l’Ajuntament d’Igualada acompanyada de Sandra De La Iglesia, regidora d’Acció Social, han destacat la importància d’aquests ajuts que facilita que molts nens i joves de la ciutat pugui gaudir d’aquestes activitats aquest estiu.

Illa ha destacat que l’any passat “més de 300 famílies van beneficiar-se d’aquests ajuts per les activitats tant de l’Estiuet com d’aquelles organitzades des d’entitats i clubs a la ciutat”. De La Iglesia ha volgut remarcar l’objectiu inclusiu amb què aquests ajuts volen fomentar l’oci i activitat estival “d’aquesta manera es fomenta que aquelles activitats organitzades per Àuria o Apinas tinguin un percentatge becat més alt ja que solen ser activitats més cares i amb grups més reduïts”.

A banda de l’Estiuet, casal municipal de lleure estiuenc organitzat per l’Ajuntament, es duen a terme, a la ciutat, tot un ventall d’activitats. Aquesta oferta engloba totes les propostes organitzades tant per l’Ajuntament com pels diferents equipaments de la ciutat: entitats culturals, centres educatius, entitats i clubs esportius i equipaments diversos.

Illa ha explicat que tota aquesta activitat es presentarà ben aviat i ha detallat que “s’ha construït una combinació d’activitats diversificada i de qualitat, amb l’objectiu d’oferir més i millors oportunitats educatives i de lleure a tots els infants i adolescents de la ciutat. Volem donar als vostres fills i filles la possibilitat de gaudir d’un estiu amb activitats educatives i lúdiques que els ajudin a créixer i a aprendre mentre juguen, es diverteixen i comparteixen”.

  • Compartir