Sou a: Inici / Noticies / Des dels Centres Cívics d’Igualada, 2.330 gràcies!

Des dels Centres Cívics d’Igualada, 2.330 gràcies!

Més de dos milers d’inscrits en els cursos d’aquest semestre impulsats per l’Ajuntament d’Igualada als centres cívics de la ciutat
02-10-2023
Des dels Centres Cívics d’Igualada, 2.330 gràcies!

Cursos Centres Civics

Aquesta setmana han començat el cursos del nou semestre al Centre Cívic Nord, l’Espai Cívic Centre i el Centre Cívic de Fàtima, amb una oferta total de 204 activitats entre cursos, tallers, formacions i sortides culturals. La xifra d’inscrits arriba fins a les 2.330 persones, una excel·lent xifra per a les activitats dutes a terme a aquests espais.

Patrícia Illa, regidora de Barris, Centres Cívics, Esports i Formació Professional ha remarcat que “les dades de participació amb més de 2.330 inscripcions posen de manifest l’èxit del Centre Cívic Nord, que ens ha permès augmentar els cursos, així com els espais comunitaris de socialització.

Tot i que les activitats relatives al Servei d’Esports, que es duen a terme al Complex Esportiu Les Comes, ja havien començat, aquesta setmana arrenquen la gran majoria dels tallers als tres centres municipals. Entre els cursos i tallers que s’han posat en marxa, s’hi poden trobar els Taller de cuina de tardor al Centre Cívic de Fàtima, el de Dansa K-Pop a l’Espai Cívic Centre o el de Tècniques hipopressives amb nadons al Centre Cívic Nord. Illa ha volgut afegir també “un agraïment infinit a tots els monitors i talleristes, així com a tot el personal dels centres cívics”.

Podeu consultar tota la programació aquí (https://www.igualada.cat/ca/regidories/sanitat-i-salut-publica/centres-civics/programacio-actual).

  • Compartir