Sou a: Inici / Noticies / Desallotjament preventiu del Mercat de La Masuca

Desallotjament preventiu del Mercat de La Masuca

Després d’una hora s’ha pogut assegurar que no hi havia cap fuita de gas i, un cop descartada aquesta opció , el mercat ha obert portes novament al voltant de les 11h del matí
12-05-2017

Aproximadament a les 10h d’aquest divendres, 12 de maig, botiguers i clients del Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada han percebut una forta olor a l’interior de la instal·lació. Algunes persones l’han identificat com a gas i unes altres com a gasoil o dissolvent.

S’ha procedit al desallotjament immediat del mercat i Policia Local i Mossos d’Esquadra han establert un perímetre de seguretat al seu entorn, mentre Bombers de la Generalitat i tècnics de la companyia de gas comprovaven la causa de l’olor, que emanava de dos registres de claveguera de l’interior de l’edifici. Després d’una hora s’ha pogut assegurar que no es tractava de cap fuita de gas i, un cop descartada aquesta opció i garantida la seguretat, el mercat ha obert portes novament al voltant de les 11h del matí.

Ara mateix, des de l’Ajuntament d’Igualada es valora com a opció més raonable que l’origen pugui haver estat un abocament de gasoil o un producte similar en alguna claveguera propera al mercat.

  • Compartir