Sou a: Inici / Noticies / Desconvocada la vaga indefinida de neteja prevista pel 22 de desembre

Desconvocada la vaga indefinida de neteja prevista pel 22 de desembre

El govern municipal celebra l’acord entre la direcció i els treballadors de l’empresa i reitera el compromís de vetllar per la millora del servei.
18-12-2015

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut aquest divendres, 18 de desembre, notificació de la direcció general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya, on es comunica la desconvocatòria de vaga indefinida del servei de recollida d’escombraries i neteja viària, prevista a partir del proper 22 de desembre, un cop el comitè d’empresa ha donat “per vàlids els acords assolits amb la direcció de l’empresa”.

L’aturada havia estat convocada pels treballadors de la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada S.L., una societat mixta participada en dos terços per l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) i en un terç per l’Ajuntament d’Igualada.

El govern municipal celebra aquesta decisió, ja que l’aturada prevista, malgrat els serveis mínims que s’haurien adoptat, hauria comportat molèsties importants per a la ciutadania i els comerços locals en dates nadalenques.

El govern reitera que, de manera imminent, s’incrementaran els controls sobre la gestió i el funcionament d’aquesta empresa amb l’objectiu de millorar-ne l’efectivitat, especialment pel que fa al servei de neteja viària.  

 

  • Compartir