Sou a: Inici / Noticies / Detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i sense punts

Detingut per conduir sota els efectes de l’alcohol i sense punts

Una altra ocupant del mateix vehicle va ser igualment detinguda per resistència greu i amenaces als agents de la Policia Local
23-10-2018

El passat diumenge, 21 d’octubre, passades les 7h del matí, la Policia Local d’Igualada va rebre l’avís d’un vehicle amb quatre ocupants que circulava de manera erràtica per la zona Nord de la ciutat, el conductor del qual mostrava símptomes evidents d’embriaguesa.

Dues unitats policials van trobar el vehicle, que va fer cas omís a les reiterades indicacions per aturar-se i va fugir a gran velocitat en direcció a Vilanova del Camí, fins que finalment va ser interceptat i aturat. Es va poder comprovar que el conductor tenia el permís de conduir retirat per pèrdua de punts i que, efectivament, conduïa sota els efectes de l’alcohol. A més, fins en dues ocasions, va intentar fer-se passar pel seu germà bessó.

Mentre es procedia a la seva identificació, però, una dona que viatjava al seient d’acompanyant, va baixar del vehicle amb actitud molt alterada, negant-se a indentificar-se, donant mostres greus de desconsideració i proferint amenaces contra els agents. Fins i tot, malgrat els advertiments de no fer-ho, va arribar a abaixar-se els pantalons i orinar davant seu.

Els agents van procedir a la detenció del conductor i l’acompanyant i els van traslladar a comissaria, on se’ls van instruir les corresponents diligències. El cotxe que conduïen va ser retirat per la grua municipal.

 

  • Compartir