Sou a: Inici / Noticies / Dilluns s’obren les inscripcions per les activitats d’estiu dels equipaments cívics municipals d’Igualada

Dilluns s’obren les inscripcions per les activitats d’estiu dels equipaments cívics municipals d’Igualada

L’oferta inclou un centenar de propostes de cuina, música, idiomes, noves tecnologies, activitat física, manualitats i infants
05-06-2015

L’Ajuntament d’Igualada obre el proper dilluns, 8 de juny, les inscripcions per les activitats dels equipaments cívics municipals de la ciutat corresponents a la programació d’estiu. Les inscripcions s’aniran realitzant per blocs temàtics, i s’oferiran una sèrie de places en funció de la temàtica.

Les inscripcions es faran per blocs temàtics i s’iniciaran a les 8h del dia 8. A les 9h, començaran les inscripcions de forma presencial i per telèfon. El mateix dia 8, a les 8h, es donarà també dia i hora a aquells que vulguin fer-les presencialment. A partir del 10 de juny es podran continuar fent les inscripcions per totes les activitats a cada centre i en els seus horaris d’obertura.

Les propostes culinàries compten, en aquesta ocasió, amb cursos de cuina vegetariana de carmanyola, cuina amb plantes silvestres, pastisseria anglesa, batuts i carns vegetals, pa de panificadora o postres. Pel que fa a l’activitat física, que torna a ser un dels apartats més nodrits, s’ofereix fit-dance, jumping, zumbabollywood, gimnàstica per a la gent gran, batuzumba, dona i esport , pilates, iogalates, abdominals, bodyart i txakres. Els cursos de balls proposen per als mesos d’estiu country, Bhangra, star dance, Bollywood fusió cabaret, salsa, o balls tropicals. En aquesta ocasió, els tallers d’idiomes tornen a comptar amb diferents nivells de llengües, com poden ser l’anglès, el francès, el japonès o l’italià. Destaquen també els Tea Time Chats amb converses de nivell Intermediate o superiors, o els Summertime Engish Chats, amb converses de nivell Intermediate.

Altres tallers formatius contemplen, per exemple, tallers de jocs de memòria, de tenir cura de les orquídies, de cosmètica natural d’estiu, de sabons líquids naturals, sobre malalties de les plantes o de com fer una farmaciola casolana.

Pel que fa a les manualitats i l’artesania, els centres cívics ofereixen cursos de decoupage, creació de calçat d’estiu, d’scrapbooking, de lletres de cartró, de fotografia viatgera o de dibuix.

L’aula de noves tecnologies proposa coneixements de com fer servir el mòbil, les tauletes digitals, les xarxes socials, els llapis de memòria, o de retoc de fotografia. Finalment, s’hi recullen també activitats per a infants, com tallers de cuina, d’estudi, de contes i de Bollywood, a banda de sortides i espectacles a la fresca per a diferents franges d’edats. El programa complet es pot consultar al web www.igualada.cat.

  • Compartir
Pertany a: