Sou a: Inici / Noticies / El 14 de novembre, tercera Marató d’Aquafitness Solidari

El 14 de novembre, tercera Marató d’Aquafitness Solidari

Les activitats, pensades per a tota la família, són gratuïtes i durant l’acte es farà un acapte d’aliments per al Banc de Queviures d’Igualada
20-10-2015

El proper dissabte, 14 de novembre, es durà a terme a la piscina de Les Comes d’Igualada la tercera edició de la Marató d’Aquafitness Solidari. La iniciativa s’emmarca en el Worldwide Aquathon Day, una marató de tres hores d'aquafitness, que es duu a terme simultàniament en diferents països de tot el món, a la mateixa hora local. La iniciativa va sorgir de Sud-àfrica i a hores d’ara ja hi participen setanta-tres països.

A Igualada, seran tres hores intenses d’activitats aeròbiques a la piscina, dirigides  pels monitors de Les Comes i que comptarà, com en els anys anteriors, amb bon ambient i bona música. L’acte tindrà, un any més, un caire solidari i l’entrada serà gratuïta, però en arribar els participants podran prendre part d’un acapte d’aliments que es destinarà al Banc de Queviures de la ciutat. Es recomana, doncs, portar aquells aliments que més es necessiten, com ara llaunes de tonyina i sardina, llet, sucre, sal, farina, galetes, llaunes de tomàquet, productes d’higiene per a adults com sabó del cos, xampú i pasta de dents, o per a infants, com sabó, crema hidratant i tovalloletes.

Les activitats estan pensades per a satisfer un públic molt ampli i s’hi pot participar sol, en família, amb la parella o els amics. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats i cal fer una inscripció prèvia abans de dissabte, 7 de novembre, al web www.esportigualada.cat.

Les activitats es duran a terme de 16 a 19h, a la piscina de poca profunditat, i estaran estructurades de la següent manera: de 16 a 16:30h es durà a terme Família a l’aigua, una activitat pensada per a tota la família amb música i ball dins de la piscina, ideal pels pares amb els seus fills. De 16:30 a 17h es podrà participar d’un circuit aquàtic per provar diferents modalitats d’aquafitness, on es treballaran els braços, les cames i les abdominals. 

De 17 a 17:30h es durà a terme l’activitat Disco 90’s, amb música d’aquesta dècada. De 17:30h a 18h, tindrà lloc una classe especial amb coreografies dins de l’aigua i amb tots els instructors de la piscina municipal. L’activitat d’Aiguacardio es durà a terme de 18 a 18:30h i, de 18:30 a 19h, es clourà la marató amb una activitat per als més petits, Infants a l’aigua, on els infants podran ballar, jugar, i fer esport dins de l’aigua.

  • Compartir