Sou a: Inici / Noticies / Dissabte 15 de juny s’inaugura el parc infantil dissenyat pel Consell dels Infants a Les Comes

Dissabte 15 de juny s’inaugura el parc infantil dissenyat pel Consell dels Infants a Les Comes

El parc s'inaugurarà a les 11 hores amb una activitat organitzada íntegrament pel Consell d’Infants que finalitzarà amb esmorzar per a tothom
11-06-2024

Aquests dies s’estan finalitzant les obres de construcció del nou parc infantil dissenyat pel Consell dels Infants. Es tracta d’una nova zona infantil ubicada a la zona de passeig de l'Avinguda Europa, entre els carrers d'Abat Oliba i d'Irlanda, que sorgeix de la demanda del Consell dels Infants d'Igualada de disposar d'un espai públic pensat i dissenyat per ells.

El disseny del parc s’ha fet a través d’un procés participatiu que va realitzar-se l’any passat. Un cop estudiats els parcs de la ciutat, les directrius dels consellers i conselleres van ser les de construir un espai on poder jugar i desenvolupar activitats lúdiques a l'aire lliure amb elements accessibles.

Aquest espai incorpora els elements d'oci escollits de forma consensuada pel Consell dels Infants: una tirolina, un saltador, un rocòdrom i uns gronxadors inclusius

El parc s'inaugurarà el proper dissabte 15 de juny a les 11 hores amb una inauguració organitzada íntegrament pel Consell d’Infants que finalitzarà amb  esmorzar per a tothom.

El Consell d’Infants d’Igualada

El Consell d’Infants de l’Ajuntament d’Igualada es va crear l’any 2017 com un mecanisme de participació que permet als infants fer sentir la seva veu al consistori de la seva ciutat. Els Consells d’Infants  permeten exercir el dret de ciutadania amb la participació infantil com a dret fonamental, implicar-se i actuar amb l’objectiu de transformar la seva pròpia ciutat o poble.

El Consell d’Infants d’Igualada està format per una trentena de Consellers i Conselleres representants de tots els Centres Educatius d’Igualada de Cicle Superior d’Educació Primària.

  • Compartir
Pertany a: