Sou a: Inici / Noticies / Dissabte, al Parc de Valldaura, 22è Fàtima té Salsa

Dissabte, al Parc de Valldaura, 22è Fàtima té Salsa

A la tarda es durà a terme l’exhibició d’activitats dels alumnes del Centre Cívic de Fàtima que es va ajornar el passat mes de març per mal temps.
13-06-2016

El Centre Cívic de Fàtima organitza el proper dissabte, 18 de juny, la vint-i-dosena edició del Fàtima té Salsa, una jornada inspirada en aquest ritme caribeny que se celebra anualment i que es complementa amb una proposta gastronòmica i festiva com és el tast de tapes. La festa tindrà lloc un any més al Parc de Valldaura i el Centre Cívic del Barri de Fàtima.

A les 11h es durà a terme el segon Concurs Infantil de Tapes, al Centre Cívic. Tot seguit, entre les 12:30 i les 13:30h, els participants en el 22è Concurs de Tapes per adults hauran de lliurar les seves propostes gastronòmiques al mateix edifici. Tots els participants en aquests concursos rebran un obsequi i hi haurà premis per les tres millors propostes.

A la tarda, a les 19h, se celebrarà el De Collita Pròpia, l’exhibició de dansa, ball, cant o gimnàstica, entre altres activitats, que els alumnes duen a terme en aquest equipament al llarg de l’any. Aquesta actuació estava programada el passat mes de març, coincidint amb el seu 21è aniversari, però es va suspendre pel mal temps.

A partir de les 20:30h arrencarà la Festa de la Tapa al Parc de Valldaura, que s’allargarà fins les 2h de la matinada. La degustació tindrà preus a partir de 2 euros cada tapa. A continuació, a les 22h i al mateix espai, actuarà l’orquestra Tropikana i, a les 23h, es durà a terme el lliurament de premis dels concursos de tapes.

Consulteu el programa aquí

  • Compartir