Sou a: Inici / Noticies / Diumenge, al Museu, el conte d'en 'Pau Blanquer'

Diumenge, al Museu, el conte d'en 'Pau Blanquer'

Carla Grau dibuixarà en directe i Mònica Torra narrarà una història que acostarà els més petits a la tradició i la història d’Igualada
18-04-2018

El proper diumenge, 22 d’abril, a les 12h, les famílies tenen una nova cita al Museu de la Pell d’Igualada. Aquesta vegada són convidades a apropar-se a la celebració de la diada de Sant Jordi de la mà de Mònica Torra, tot escoltant el conte d’en Pau Blanquer, un noi que se les haurà d’empescar i recórrer a la màgia i l’amistat per no quedar-se sense Festa Major mentre els pares no donen l’abast a l’adoberia.

Però no només escoltaran la història d’en Pau sinó que sabran quina fila fa gràcies als dibuixos en directe de Carla Grau. D’aquesta manera es podrà conèixer una part ben significativa de la història de la ciutat d’Igualada: la relacionada amb l’ofici d’adober o blanquer, amb la feina feixuga de convertir les pells que arriben dels escorxadors en cuirs per fer-ne tot tipus d’objectes.

El públic interessat per aquesta activitat cal que es dirigeixi a partir de les 11h al Museu de la Pell (c/ Dr. Joan Mercader, 1) i, des d’allà, se’ls acompanyarà a l’adoberia de Cal Granotes, on es desenvoluparà l’activitat a partir de les 12h. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat i està pensada per famílies amb nens i nenes a partir dels 4 anys.

Programa Creactiva’t al Museu! · Aquesta activitat forma part del programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell, que aplega propostes mensuals molt variades: des de tallers de fotografia, disseny, tecnologia i creació artística fins a un contacontes, una visita performativa i una activitat al rocòdrom Ingravita. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, entorn a les exposicions temporals i les col·leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local.

Aquesta és una iniciativa del Museu de la Pell i el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, el Museu - Molí Parerer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.

  • Compartir