Sou a: Inici / Noticies / Diumenge, 'Cabaret Elegance' a l'Ateneu

Diumenge, 'Cabaret Elegance' a l'Ateneu

La companyia Elegants posarà en escena el seu espectacle Cabaret elegance. El preu de l’entrada serà de 5 euros per als socis i 6 euros per al públic en general.
07-10-2014

El proper diumenge 12 d’octubre, a les 12:15h, L’Institut Municipal de Cultura i el grup Xarxa Igualada presenten un espectacle de circ que compta amb el suport del Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Oficina de Difusió Artística de la diputació de Barcelona. La companyia Elegants posarà en escena el seu espectacle Cabaret elegance. El preu de l’entrada serà de 5 euros per als socis i 6 euros per al públic en general. Cal presentar el carnet de La  Xarxa per poder obtenir el descompte. Com és habitual, es poden comprar les entrades anticipades el dia abans de l’espectacle, de 7 a 8 del vespre, al vestíbul de l’Ateneu Igualadí i el mateix diumenge des d’una hora abans de la funció.

Elegants, circ i humor · L'any 2011, quatre artistes de circ amb una llarga trajectòria professional, es reuneixen per crear la companyia Elegants, amb l’objectiu de realitzar espectacles de circ d’alta qualitat. La reunió de tots ells ha propiciat una recerca més intensa de les disciplines individuals de cadascun dels components i l’exigència d’una creació d’escena molt acurada.

Cabaret Elegancees va estrenar el 2011 a les Festes de la Mercè de Barcelona Sota la direcció artística de Miner Montell. Aquest 2014 presentem una nova versió, sota la direcció artística de Cristophe Tellier i Muriel Deville. El vestuari és de Valèria Civil i la coreografia de Flàvia Roscoe, Els quatre intèrprets presenten la història d'un important cabaret de luxe de Rio de Janeiro, després del seu tancament inesperat.

La història es desenvolupa en una escenografia original, en què, amb una acurada posada en escena, se succeeixen números de gran nivell, combinats amb cèrcol, trapezi, malabarismes, equilibris, monocicle i altres tècniques de circ, a les que se suma la comicitat com a vehicle conductor. Cabaret elegance és un espectacle farcit de ritme, emocions, rialles i circ, on quatre artistes troben entre discussions i complicitats, la manera d’expressar-se i ensenyar les seves qualitats. Els intèrprets volen que el públic surti amb una dosi de bon rotllo i que els duri el somriure als llavis fins l’endemà. L’espectacle Cabaret elegance  és una festa amb majúscules que ha estat guardonat amb el premi del públic al Festival de Buitengewoon 2012 (Holanda) i el premi del jurat, al millor espectacle, al Festival Mueca de Tenerife 2013.

Un quartet de luxe · Adriano Marçal “Dico”. Artista brasiler - portuguès format per l’Escola Nacional de Circ de Brasil. Especialista en diverses tècniques d’acrobàcia de terra, trapezi fix, trapezi volant, bàscula, monocicle, patinatge acrobàtic, adagi acrobàtic i balança russa. Ha treballat durant anys en el mercat del varieté europeu. Simpàtic i divertit bàrman que aprofitarà els diferents objectes del bar per donar-los vida en forma de perilloses acrobàcies.

Ramiro Vergaz.  Magnífic malabarista internacional. Des de 1995  ha actuat amb “Los Gingers”, “Família Bolondo”, “Circ Cric” entre altres. La seva reputada carrera professional li ha valgut ser escollit per ELEGANTS per la seva nova temporada de “Cabaret Elegance” amb el número més aclamat de ball i malabars, inspirat en el món del jazz dels anys 30, que donarà a l’espectacle una renovada elegància i frenesí.

Ignasi Gil. Format a l’Escola Nacional de Circ de Rio de Janeiro, al Brasil, on s’especialitzà en tècniques aèries i equilibri. Ha fet pas per nombrosos festivals arreu, i ha format part de companyies com: Circ Cric, Res de Res, Àticus, “Llits” i Cia. Mar Gómez. El més elegant dels elegants, impressionant número a la perxa xinesa presentat d’una manera molt particular; amb el qual ha treballat en varietés europeus.

Jordi Juanet “Boni”.  Artista de circ des de fa 30 anys, especialista en monocicle i malabars, membre de les companyies Boni & Caroli i La Família Ramírez, ha actuat en nombrosos països d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica. En aquest espectacle intenta, amb poca destresa, mostrar les seves habilitats. Fent de pallasso sense nas, ens presenta un divertit i arriscat número de monocicle i un particular concert de bateria.

  • Compartir