Sou a: Inici / Noticies / Diumenge, cloenda del Pati Obert del Ramon Castelltort

Diumenge, cloenda del Pati Obert del Ramon Castelltort

L’obertura dels patis per la ciutadania en general i en cap de setmana és una iniciativa del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada
20-06-2017

El proper diumenge, 25 de juny, entre les 11 i les 14h, tindrà lloc l’acte de cloenda d’aquest curs del Pati Obert del col·legi Ramon Castelltort. S’hi farà una festa de l’aigua i, per tant, es recomana portar tovallola, roba de bany, xancletes, joguines d’aigua i crema solar.

L’obertura dels patis per la ciutadania en general i en cap de setmana és una iniciativa del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, que aquest curs s’ha engegat al Ramon Castelltort juntament amb la direcció del centre i Creu Roja Anoia.

Es va iniciar el passat mes de desembre de 2016, obrint els dissabtes de 16 a 19h i els diumenges de 11 a 14h i havent rebut en aquests sis mesos més d’un miler de persones. L’objectiu és ampliar els espais esportius i d’esbarjo a disposició dels ciutadans, permetent que en facin ús els veïns dels barris propers, infants, joves i gent gran.

  • Compartir