Sou a: Inici / Noticies / Diumenges en Família proposa el film 'Atrapa la bandera'

Diumenges en Família proposa el film 'Atrapa la bandera'

La projecció, recomanada per infants a partir de 7 anys, tindrà lloc al Museu de la Pell i l’entrada serà gratuïta.
09-05-2016

Un milionari texà vol colonitzar la Lluna i explotar tots els seus recursos. Però un nen de 12 anys farà tot el possible per aturar-lo. Se’n sortirà? Els espectadors ho podran comprovar aquest diumenge, 15 de maig, a les 12h, al Museu de la Pell d’Igualada. L’entrada és gratuïta, la durada de la projecció és de 95 minuts i l’edat recomanada és a partir de 7 anys.

Atrapa la bandera és la premiada producció que compta amb el Gaudí i el Goya d’enguany a la millor animació. Dels mateixos creadors que l’exitosa Tadeo Jones, explica les peripècies que decideix córrer el jove Mike Goldwing per enfrontar-se a les aspiracions del milionari Richard Carson, que es vol fer amo i senyor de la Lluna per explotar la suposada font d’energia del futur i esborrar la història de les missions espacials.

El xicot, amb els seus amics, Marty i Amy, emprendrà l’aventura de fer-se amb la bandera més famosa de les missions lunars: la que els tripulants de l’Apol·lo XI van plantar al satèl·lit el 1969, la primera vegada que l’home va posar el peu a la Lluna. I ho faran acompanyats de dos curiosos i extravagants personatges més: Igor, un llangardaix ben especial, i Frank, que no només és el tossut avi d’en Mike sinó un expert exastronauta.

El programa Diumenges en Família ha pres el relleu del Cultura en Família per seguir proposant a Igualada activitats ben variades per compartir, com ara hores del conte, cinema en català, visites, tallers i sortides per gaudir al llarg dels diumenges de març, abril i maig. Una oferta variada coordinada des del departament municipal de Promoció Cultural.

  • Compartir