Sou a: Inici / Noticies / Diumenges en Família recorda Dahl amb 'El gran amic gegant'

Diumenges en Família recorda Dahl amb 'El gran amic gegant'

La narració d’aquest conte, al Museu de la Pell, permetrà petits i grans endinsar-se en l’univers imaginatiu d’un dels grans referents del segle XX.
12-04-2016

Aquest diumenge, 17 d’abril, el programa Diumenges en Família, coordinat per l’Ajuntament d’Igualada, farà la seva commemoració particular del naixement de l’escriptor Roald Dahl.

Aquells que assisteixin al Museu de la Pell, a partir de les 12h, tindran l’oportunitat d’escoltar un dels seus contes més tendres, El gran amic gegant, una història entre una nena i un gegant molt especial. Aquesta obra, que ja comença a ser tot un clàssic de la literatura infantil del segle XX, l’explicarà en aquesta ocasió en Bufamots, acostant a petits i grans l’univers del gran autor d’altres clàssics com Charlie i la fàbrica de xocolata o Matilda. En aquesta sessió, el narrador també donarà a tastar altres creacions de l’autor, com Els culdolla, James i el préssec gegant o Les bruixes.

Sigui a través de la lectura o del cinema, els personatges de Dahl deixen sempre un bon regust de boca. En tots els seus relats hi ha bones dosis d’humor i de tendresa, d’imaginació i de ganes de fer reflexionar sobre el món –sovint incomprensible– dels adults.

El programa Diumenges en Família ha pres el relleu del Cultura en Família per seguir proposant a Igualada activitats ben variades per compartir, com ara hores del conte, cinema en català, visites, tallers i sortides per gaudir al llarg dels diumenges de març, abril i maig. Una oferta variada coordinada des del departament municipal de Promoció Cultural.

  • Compartir