Sou a: Inici / Noticies / Divendres i dissabte, Fira de l'Ensenyament

Divendres i dissabte, Fira de l'Ensenyament

A l'Escorxador es poden trobar estands, punts d’atenció personalitzada i xerrades informatives, que aquest any es podran visitar per primer cop la jornada de dissabte
03-03-2017

El recinte de l’antic Escorxador acull aquest divendres i dissabte la sisena edició de la Fira de l’Ensenyament d’Igualada. Coordinat pel departament de Joventut de l’Ajuntament, l’esdeveniment compta amb la participació de trenta universitats i escoles superiors, tant públiques com privades, que hi exposen la seva oferta formativa.

En altres espais de la fira hi ha quinze col·legis i instituts, que mostren la seva oferta d’ensenyaments reglats, de cicles formatius i de programes de formació i inserció, a banda d’altres centres a la mateixa ciutat i, per primer cop, també hi són presents alguns cossos de seguretat i emergències, com Mossos d’Esquadra, Agents Rurals o Bombers de la Generalitat, que informen dels seus processos de selecció. S’hi poden trobar diferents punts d’atenció personalitzada i xerrades informatives, que es poden visitar aquest divendres al matí de 9:30 a 13:30h i, per primer cop, també demà dissabte, de 10 a 14h i de 16 a 19h.

La programació detallada es pot consultar en aquest WEB.

IMATGES DE LA FIRA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir