Sou a: Inici / Noticies / Mor als 94 anys l'exregidor Josep Ramon i Gumà

Mor als 94 anys l'exregidor Josep Ramon i Gumà

Va pivotar les àrees municipals de Festes i Joventut entre 1983 i 1987 i de Festes i Parcs i Jardins entre 1987 i 1991
21-11-2018

Aquest dimecres, 21 de novembre de 2018, ha mort als 94 anys d’edat l'exregidor Josep Ramon i Gumà, responsable de les àrees municipals de Festes i Joventut entre 1983 i 1987 i de Festes i Parcs i Jardins entre 1987 i 1991.

En aquests anys va destacar pel seu atreviment i convicció a l'hora de crear noves iniciatives, moltes de les quals encara es mantenen ben vives avui, tres dècades més tard. Va contribuir a impulsar, entre altres, el Saló de la Infància, l'Esportiueig, l'arribada de la Flama del Canigó, les festes als barris o les ballades de sardanes. Va contribuir també a conservar i incrementar els elements de la imatgeria festiva d'Igualada i, de manera molt especial, va impulsar elements com el Ball de les Cinc Places, decisius a l'hora d'establir l'actual model de Festa Major i d’obrir-la a la ciutat.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, ha lamentat avui "la pèrdua d'un dels regidors més estimats i que més petjada ha deixat a la nostra ciutat, un revulsiu en camps com la cultura, les tradicions i la infància" i ha apuntat que "avui és un dia trist però serem dignes hereus del llegat històric que ens ha deixat".

La corporació municipal vol expressar el seu condol a la seva família i amics.

  • Compartir
Pertany a: ,