Sou a: Inici / Noticies / Donació solidària dels Moixiganguers al Banc de Queviures

Donació solidària dels Moixiganguers al Banc de Queviures

La colla lliura els dos mil quilos de brou del Premi Baròmetre Solidari al Banc de Queviures d'Igualada
26-02-2019

Els Moixiganguers d'Igualada han lliurat aquest dilluns, 25 de febrer, prop de dos mil quilos de brou al Banc de Queviures d'Igualada. Els cinc palets de tetrabrics corresponen al Premi Baròmetre Solidari, patrocinat per Gallina Blanca, que concedeix cada any el Baròmetre Casteller a les colles que han assolit per primer cop castells de 8, 9 o 10 pisos. Els Moixiganguers d’Igualada van ser, precisament, l’única colla del país que durant el 2018 va fer el salt als nou pisos i han decidit destinar el premi a aquesta causa solidària.

A l'acte de lliurament hi han assistit, per part dels Moixiganguers, el seu president i el cap de colla, Oriol solà i Albert Moreno, per l'Ajuntament, l'alcalde i la tinent d'alcalde d'Acció Social, Marc Castells i Carme Riera, acompanyats també de la cap de Serveis Socials i de la responsable del Banc de Queviures a nivell municipal i, representant l'àrea solidària del Baròmetre, Georgiana Ciupag. Amb aquest lliurament ja són cinc les edicions del Premi Solidari, que ha anat a parar a Tarragona en dues ocasions, Sabadell, Badalona, Barcelona també en dues ocasions, Valls, Manacor, el Vendrell, Vilafranca, Manresa, Berga, Salt, Sant Cugat del Vallès i, ara, a Igualada.

El Banc de Queviures d'Igualada és una iniciativa solidària de suport a les persones que aplega l'Ajuntament d'Igualada, Creu Roja Anoia, Cáritas Arxiprestal Anoia-Segarra i l'Escola Pia d'Igualada.

  • Compartir