Sou a: Inici / Noticies / Dues noves marquesines de bus davant l'Estadi Atlètic

Dues noves marquesines de bus davant l'Estadi Atlètic

Aquestes dues parades de bus urbà donen servei al mateix estadi, al complex esportiu Infinit, i als instituts i centres escolars de la zona
06-04-2017

El departament de Qualitat Urbana de l'Ajuntament d'Igualada ha finalitzat aquest mes d'abril la instal·lació de dues marquesines d'autobús al carrer de l'Estadi Atlètic, concretament en les dues parades de bus urbà que donen servei, en els dos sentits de la marxa, al mateix estadi, al complex esportiu Infinit, i als instituts i centres escolars de la zona.

Aquesta acció obeeix a les peticions rebudes en les darreres setmanes per part d'usuaris habituals del bus urbà, motivades especialment pels dies de pluja. Ara fa dos anys, l'Ajuntament i l'empresa operadora del servei, S.A. Masats Transports Generals, van ampliar la cobertura geogràfica de les línies LC1 i LC2 i van modificar els recorreguts per a donar servei precisament a aquesta zona esportiva i lectiva, que comprèn també el Campus Universitari d'Igualada. Ara es treballa, amb actuacions com aquesta, per a millorar el servei als usuaris.

  • Compartir