Sou a: Inici / Noticies / Dues noves visites guiades a l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació”

Dues noves visites guiades a l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació”

Seran els diumenges 12 i 26 de setembre i estaran guiades pel comissari de l’exposició, el gestor cultural Roger Mula
03-09-2021

Els diumenges 12 i 26 de setembre a les 12 h, el Museu de la Pell proposa una dues noves visites guiades a l’exposició “Rec Districte Cultural. Un barri en transformació”, una mostra de producció pròpia del Museu, comissariada pel gestor cultural Roger Mula en col·laboració amb diversos agents que conviuen al barri del Rec.  En aquesta l’exposició, i mitjançant una instal·lació artística i vivencial, es descobreix, a través de fotografies, audiovisuals i altres formats expositius, la recuperació patrimonial d’antigues fàbriques del Barri del Rec d’Igualada.

La visita anirà a càrrec del mateix comissari que explicarà el procés de transformació que ha tingut lloc al barri, com s’han rehabilitat algunes de les velles fàbriques desocupades i s’hi han incorporat noves activitats vinculades a la cultura, el disseny, l'art, la tecnologia o la gastronomia.

Les visites són gratuïtes amb aforament limitat. Cal fer reserva prèvia trucant al telèfon del Museu, 93 804 67 52

En els nous projectes del barri del Rec conflueixen el respecte pel passat i la rehabilitació del patrimoni amb l'activitat de creació. Projectes que comparteixen filosofia i que marquen un nou camí des d'on entendre la cultura no només com a aliment per a l'ànima sinó també com a motor de transformació urbanística i dels barris.

Aquesta exposició es podrà veure al Museu de la Pell fins al 26 de setembre. Tota la informació al web: www.museupelligualada.cat

 

  • Compartir