Sou a: Inici / Noticies / El 13 de juliol, festa familiar 'Dibuixa el teu parc'

El 13 de juliol, festa familiar 'Dibuixa el teu parc'

La iniciativa, coincidint amb l’European Balloon Festival al Parc Central, inclourà activitats familiars, l’animació Super3 i una actuació de les Macedònia
11-07-2018

L’Ajuntament d’Igualada convida els infants i les famílies de la ciutat a participar aquest divendres, 13 de juliol, a partir de les 17:30h, en una festa familiar al Parc Central que forma part del procés participatiu per definir el futur espai de joc i lleure del Parc Central. L’activitat s’emmarca, a més, en l’European Balloon Festival.

La jornada comptarà amb activitats infantils com ara globus gegants, girafes de roba de 3 metres d’alçada, capgrossos, tallers de maquillatge, tallers de retallar i pintar globus i, allò més important, un taller per dibuixar tot allò que els nens i nenes d’Igualada voldrien trobar en el que ha de ser el parc infantil més gran de la capital de l’Anoia.

En aquesta festa hi participaran també l’Àlex i el Pau de la família del Super3 i, al voltant de les 20:30h, un cop s’hagin enlairat els globus participants en el segon vol de tarda del festival, actuaran les Macedònia, en una cita que espera congregar un nombrós públic familiar.

El consistori va iniciar la passada primavera, de la mà del Consell Municipal dels Infants i dels corresponsals de La Kaserna als instituts de la ciutat, un procés que vol fer partícips els centres educatius, les entitats i les famílies a l’hora de definir com ha de ser la futura ampliació del parc.

Aquesta afectarà l’illa més propera a l’Hospital, delimitada pels carrers Itàlia i Guimaraes i l’Avinguda Catalunya, amb una superfície de 25.000 m2, amb la voluntat de convertir-la en una zona d’esbarjo i joc dins d’un entorn natural, orientada a diferents franges d’edat.

Amb el procés participatiu que es porta a terme actualment, es volen recollir les màximes idees i propostes d’aquells que en faran ús quan el parc sigui una realitat i traslladar-les als equips d’arquitectes que en redactin el projecte.

  • Compartir