Sou a: Inici / Noticies / El 14 d'abril, 23è aniversari del Centre Cívic de Fàtima

El 14 d'abril, 23è aniversari del Centre Cívic de Fàtima

Els responsables del centre i les entitats i col·lectius que freqüentment participen en el seu dia a dia durant a terme activitats obertes al barri i al conjunt de la ciutat.
09-04-2018

El Centre Cívic de Fàtima d’Igualada commemora aquest any 2018 el 23è aniversari de la seva posada en marxa. Per això, els responsables del centre i les entitats i col·lectius que freqüentment participen en el seu dia a dia duran a terme, aquest dissabte 14 d'abril, un conjunt d’activitats obertes al barri i al conjunt de la ciutat.

Al matí, entre les 11 i les 13:30h, els assistents podran gaudir d'una xocolatada i diferents tallers familiars amb protagonisme per als més petits. A les 12h, a més, tindrà lloc la inauguració de l'exposició dels treballs fets pels alumnes del centre.

A la tarda, a les 17h i com ja és tradició, es podrà gaudir de la iniciativa De collita pròpia, amb totes les actuacions de l’alumnat que durant l’any participa en les diferents classes de dansa, cant, gimnàstica o conversa en català, entre molts altres. Per a tancar la celebració, hi haurà pastís per als assistents i l'actuació musical en directe del grup La Séptima Trastada.

  • Compartir
Pertany a: