Sou a: Inici / Noticies / El 14 de març torna la Cantata Escolar a Les Comes

El 14 de març torna la Cantata Escolar a Les Comes

Responent a l'augment de públic de les darreres edicions, enguany se'n faran dues interpretacions.
07-03-2016

El proper dilluns, 14 de març, el pavelló de Les Comes acollirà una nova Cantata Escolar, organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i les escoles municipals d’art, música i teatre, amb la col·laboració també de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. En aquesta catorzena edició hi participarà l’alumnat de 4t de Primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova; en total més de 750 nens i nenes que interpretaran el muntatge Les veus misterioses.

La novetat d’aquest curs és que la cantata —adreçada als pares i als familiars dels alumnes— es farà dues vegades. L’increment d’alumnat feia que el pavelló quedés una petit a l’hora d’encabir l’alumnat i el públic assistent i, per aquest motiu, s'ha optat per duplicar les possibilitats de presenciar l'espectacle.

La primera sessió serà a les 18h i intervindrà l’alumnat de les escoles Centre Educatiu Mestral, Centre Educatiu Montclar, Col·legi Escolàpies Igualada, Col·legi Mare del Diví Pastor d’Igualada, Col·legi Maristes Igualada, Escola Àuria, Escola Gabriel Castellà, Escola Garcia Fossas, Escola Joan Maragall (Vilanova del Camí) i Escola Pompeu Fabra (Vilanova Del Camí). La segona sessió serà a les 19:30h i intervindrà l’alumnat de les escoles: Acadèmia Igualada, Col·legi Jesús-Maria, Col·legi Monalco, Escola Ateneu Igualadí, Escola Dolors Martí Badia, Escola Emili Vallès, Escola Pia, Escola Ramon Castelltort i Fundació Escola Mowgli. En les dues sessions i haurà la col·laboració d’un cor format per alumnes de l’Escola Municipal de Música i d’alumnes de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima.

(*Notícia via Escola Municipal de Música)

 

  • Compartir