Sou a: Inici / Noticies / El 16 de març, Matinal Reempresa a Igualada

El 16 de març, Matinal Reempresa a Igualada

Una jornada d’activitats, conferències i interacció orientades a cedents i reemprenedors que volen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament
07-03-2018

Igualada acollirà el divendres, 16 de març, la Matinal de la Reempresa, una jornada d’activitats, conferències i interacció orientades a cedents i reemprenedors que volen comprar o vendre un negoci que estigui en funcionament.

La matinal, que es desenvoluparà de 10 a 14h a l'Adoberia Bella, inclourà dues conferències: Compra la millor empresa! i Com vendre la meva empresa?. Posteriorment s'obrirà un espai de matchings, en què persones interessades a reemprendre tindran 30 minuts per entrevistar-se personalment amb la quinzena d'empreses de l'àmbit penedesenc que ofereixen vendre el seu negoci. L’objectiu és facilitar la seva interacció i que els cedents i expliquin el funcionament i gestió de la seva empresa.

La iniciativa, que compta amb la implicació del departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada, s'organitza conjuntament amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Diputació de Barcelona, CECOT, Autoocupació i Node Garraf. L'Ajuntament d'Igualada es va sumar al programa Reempresa l'any 2013, un programa que treballa per evitar el tancament de negocis que són econòmicament viables i facilitar-ne la continuïtat.

Les inscripcions per aquesta jornada es poden efectuar AQUÍ.

  • Compartir