Sou a: Inici / Noticies / El 18 de desembre, Marató de Recollida de Joguines de Creu Roja

El 18 de desembre, Marató de Recollida de Joguines de Creu Roja

Tothom qui porti una joguina aquest dia rebrà una entrada per patinar gratuïtament a la pista de gel de la Plaça de Cal Font.
15-12-2015

Ja fa 27 anys que Creu Roja Anoia duu a terme  la Campanya de Recollida de Joguines amb la finalitat de que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i, d'aquesta manera, cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja, doncs, es fa una nova crida per rebre les màximes donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Enguany, s'ha convocat un concurs de dibuix que ha fet possible il·lustrar i renovar la imatge de la campanya. Tots els dibuixos participants estaran exposats a La Sala (antic Mercantil) el proper 18 de desembre, juntament amb les tres imatges guanyadores.

Joguines noves, educatives i no bèl·liques · Els impulsors de la iniciativa demanen joguines no bèl·liques, educatives i noves perquè, afirmen, "tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat, no volem infants de primera i de segona". Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives. Enguany, l’acte central de la campanya culminarà el 18 de desembre amb la Marató de Recollida, que se celebrarà novament a Igualada, a La Sala, accedint per la Plaça de Cal Font de 12h a 21h. Al llarg de la tarda s’hi duran a terme les següents activitats:

-       De 18 a 18:30h Concert a càrrec de l’Escola Akords

-       De 18:30 a 19:30h Exhibició Escola Luna Mora i Sílvia Bollywood

-       De 19:30 a 20h Concert a càrrec d’en Dani

-       Taller a càrrec de La Kaserna

-       Activitat de pintar cares a càrrec de El Cangur – Multiespai d’oci  

Com a novetat enguany també destaca el fet que, gràcies a la col·laboració del departament d'Acció Social de l'Ajuntament d'Igualada, tothom qui porti una joguina aquest dia rebrà una entrada per patinar gratuïtament a la pista de gel de la Plaça de Cal Font.

També s’han ubicat diferents punts de recollida al municipis de Calaf, Capellades, El Bruc, La Pobla de Claramunt, Òdena, Prats de Rei i Vilanova del Camí. Totes les persones que no puguin assistir a la marató o punts de recollida, poden portar les seves joguines a les oficines de Creu Roja a l’Anoia, al  c/ Les Comes, 34, d'Igualada de 9 a 14h i 16 a 19h.

(*notícia via Creu Roja Anoia)

 

 

 

  • Compartir