Sou a: Inici / Noticies / El 18 de novembre, 2a edició de l'Anoia Tast-Tech

El 18 de novembre, 2a edició de l'Anoia Tast-Tech

Una mostra tecnològica amb un objectiu clar, promoure l’apropament de la tecnologia a tots els agents de la comunitat educativa i a la societat en general
10-11-2017

Segons les empreses del sector, l’Anoia, i en especial Igualada, fa anys que arrosseguen un dèficit de professionals en el sector tecnològic i, més concretament, en el sector de les tecnologies de la informació. Tres entitats -el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, inQuiet i TICAnoia- van decidir l'any 2016 aplegar esforços per dur a terme l’Anoia Tast-Tech, una mostra tecnològica amb un objectiu clar, promoure l’apropament de la tecnologia a tots els agents de la comunitat educativa i a la societat en general, donant a conèixer diferents dispositius i el seu funcionament. La iniciativa compta amb el suport del departament de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament.

La segona edició es durà a terme el proper dissabte, 18 de novembre, de 10 a 14h al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, i s’hi podran trobar experiències artisticotecnològiques, projectes educatius, tallers tecnològics per a diverses edats (prèvia inscripció), xerrades de 10 minuts a càrrec dels centres educatius participants i una conferència adreçada a tots els públics i que porta per nom Vull dedicar-me a fer videojocs, què faig? a càrrec de Gina Tost, periodista i emprenedora, i que començarà a les 11:45h.

A més, durant tota la matinal, tornarà a estar activa una app per Android desenvolupada per estudiants de l’Institut Milà i Fontanals que permetrà als assistents acumular una sèrie de punts que es podran descanviar al  final de la jornada en una subhasta de productes tecnològics patrocinats per diverses empreses del sector TIC.

En els darrers anys s’ha anat desenvolupant diverses accions per corregir aquest dèficit de professionals en el sector tecnològic. Entre d’altres, s’han fet activitats extraescolars tecnològiques en centres docents i en entitats dedicades a la formació, així com també campanyes de sensibilització dirigides a joves estudiants.

Per a més informació i inscripcions s’ha d’accedir a aquest WEB.

(*informació via Anoia Tast Tech)

  • Compartir