Sou a: Inici / Noticies / El 18è Taller de Formació del Fòrum SD, a Igualada

El 18è Taller de Formació del Fòrum SD, a Igualada

En aquesta ocasió porta per títol 'Les noves tecnologies i les Sindicatures Locals (Administració electrònica i xarxes socials)'
20-03-2019

El proper dimecres, 27 de març, l’Adoberia Bella d’Igualada serà l’escenari de la 18a edició del Taller de Formació del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya (Fòrum SD), en aquesta ocasió sota el títol Les noves tecnologies i les Sindicatures Locals (Administració electrònica i xarxes socials). Hi assistiran gran part dels síndics i defensors adherits al Fòrum, amb tècnics vinculats a les respectives sindicatures.

En aquesta sessió de formació hi intervindran els responsables de l’Administració Electrònica dels Ajuntaments d’Igualada i de l’Hospitalet de Llobregat, explicant experiències i presentant una visió de futur sobre les possibilitats d’implantació. També s’exposaran casos pràctics de comunicació i xarxes socials des de la sindicatura de Barcelona i des de l’agència comunicació Essabedé, especialitzada en aquest àmbit.

L’objectiu que avui es persegueix prioritàriament des del Fòrum SD és aconseguir que les oficines dels defensors locals no quedin al marge de la renovació electrònica realitzada a les administracions i que continuïn avançant en paral·lel a aquestes per oferir el millor suport a la ciutadania.

  • Compartir