Sou a: Inici / Noticies / El 19 de maig, 7a edició de l'Igualada Urban Running Night Show

El 19 de maig, 7a edició de l'Igualada Urban Running Night Show

Els 5km arrencaran a les 19:30h i els 10km a les 21h, però abans hi haurà proves que permetran participar en l’esdeveniment a totes les franges d’edat
18-04-2018

El proper dissabte, 19 de maig, torna l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS), la iniciativa esportiva nocturna impulsada per l'Ajuntament de la capital de l’Anoia, que arriba a la setena edició i que, tenint en compte l’excel·lent acollida de les edicions anteriors i el fet que ja es tracta d’una cita plenament consolidada, preveu aplegar novament milers de persones. Aquest 18 d’abril n’han fet la presentació l’alcalde, Marc Castells, la regidora d’Esports, Rosa Plassa i, per part de l’organització de la cursa, Ramon Prat.

Aquest any 2018, l’IURNS apostarà novament per la prova de 10 quilòmetres i la de 5 quilòmetres com les seves curses principals després que, enguany, la Mitja Marató de l’Anoia s’hagi tornat a disputar al marge d’aquest esdeveniment. El recorregut serà el ja clàssic traçat que permet córrer pel nucli històric d’Igualada i els principals carrers del centre. A més, enguany a la prova dels 10km hi haurà premis en metàl·lic per als cinc primers classificats absoluts masculins i femenins, que aniran des dels 30 fins als 180 euros. En aquest cas, les marques en homes hauran de ser inferiors als 35 minuts i les de les dones inferiors als 39 minuts.

Els 5km arrencaran a les 19:30h i els 10km a les 21h, però abans hi haurà diferents proves que permetran participar en l’esdeveniment a totes les franges d’edat que ho desitgin. Seran les ja clàssiques curses infantils de Kids&Us en diferents categories, la cursa de cotxets de nadons fins a 2 anys, les curses de patinets patrocinades per Milar Martínez, o una caminada familiar solidària patrocinada per Llet Nostra, que en aquesta ocasió anirà a benefici de la Casa dels Xuklis de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Les inscripcions, tant per les dues curses principals –de pagament– com per les curses infantils i la caminada –gratuïtes–, es poden efectuar ja en aquest WEB.

Com sempre, hi haurà diferents punts d’animació al llarg de tot el recorregut i, a la finalització de totes les proves esportives, al voltant de les 23h, hi haurà Festa Flaixbac a la Plaça Cal Font, que serà novament l’espai, juntament amb el Passeig Verdaguer, que acollirà les sortides, les arribades i gran part de les activitats.

  • Compartir