Sou a: Inici / Noticies / El 19 de maig, nova proposta familiar de 'Creactiva't al Museu!'

El 19 de maig, nova proposta familiar de 'Creactiva't al Museu!'

La proposta permetrà fer un mural amb graffiti al barri del Rec i conèixer el passat adober de Cal Granotes
14-05-2019

Aquest diumenge, 19 de maig, a les 12h, el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia proposa una nova activitat familiar, dins del programa Creactiva’t al Museu! i també en el marc del Dia Internacional dels Museus.

L’activitat, en aquesta ocasió, consistirà en un taller d’art urbà: amb l’ajuda d’una experta en la tècnica del graffiti, els participants pintaran una atractiva composició amb esprais, de base a l’aigua i no tòxics, en un mur condicionat expressament per a aquesta activitat, al barri del Rec. Mentre s’elabora aquest mural, que se situarà prop de Cal Granotes, s’explicarà què s’hi feia en el passat en aquest edifici, una antiga adoberia del segle XVIII i per què se l’anomena així.

L’activitat es dirigeix a famílies amb infants preferiblement a partir de 8 anys. L’activitat és gratuïta, amb aforament limitat, i l’admissió es farà segons ordre d’arribada.

Programa Creactiva’t al Museu! · El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell és l’agenda d’activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia per gaudir amb la família i els amics.

En l’edició d’aquest any 2019, hi ha propostes molt variades, amb tallers de fotografia, tecnologia, creació artística, grafiti i art urbà, disseny i tipografia, música o gastronomia entre altres, per aprendre, jugar i imaginar entorn a les festes i tradicions locals, les exposicions temporals i les col·leccions del Museu. Aquesta iniciativa del Museu de la Pell i el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, compta amb la col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Museu del Traginer. Col·lecció Antoni Ros, FineArt Igualada, el Col·lectiu Eixarcolant, l’Associació Cultural Dessota, l’Aula de Música Tradicional de l’Anoia (AMTA), els Moixiganguers d’Igualada, el Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, la Fundació Joan Brossa, Fira d’Igualada, l’Associació del Barri de la Font Vella i la Diputació de Barcelona.

 

 

  • Compartir