Sou a: Inici / Noticies / El 19 de març torna la Cantata Escolar a Les Comes

El 19 de març torna la Cantata Escolar a Les Comes

En aquesta setzena edició hi participarà l’alumnat de 4t de primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí, més de 800 nens i nenes
09-03-2018

La Mapi i en Nic són dos amics que estan de vacances i s’inventen la història d’un planeta llunyà, colonitzat per la terra i que no té mar. Com que els habitants l’enyoren n’imaginen un de virtual... Així comença la cantata d’enguany, una cantata que a partir d’un conflicte ens parla de la relació entre pares i fills, del poder de la imaginació i de no jutjar a la gent per la seva aparença.

El proper dilluns 19 de març, amb música de Jordi-Lluís Rigol i text d’Enric Estany tindrà lloc, a la pista d’hoquei de les Comes, la cantata escolar El Planeta del mar inventat que organitzen les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de les escoles municipals d’art, música i teatre, i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. En aquesta setzena edició hi participarà l’alumnat de 4t de primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí, més de 800 nens i nenes.

La cantata —adreçada als pares i als familiars dels alumnes— es farà dues vegades. La primera sessió serà a les 18h i intervindrà l’alumnat de les escoles: Àuria, Garcia Fossas, Mare del Diví Pastor, Escola Pia, Emili Vallès, Escolàpies, Joan Maragall (Vilanova del Camí), Escola Pompeu Fabra (Vilanova del Camí), Jesús Maria i Monalco; la segona sessió serà a les 19:30h i intervindrà l’alumnat de les escoles: Mowgli, Dolors Martí i Badia, Academia Igualada, Ateneu Igualadí, Ramon Castelltort, Maristes, Montclar – Mestral, Marta Mata, Gabriel Castellà. En les dues sessions també hi participarà un cor d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, i alumnes de l’Escola Municipal de Teatre que es faran càrrec de la narració.

A més de les cançons, també es podrà gaudir dels elements plàstics que ha fet l’alumnat de les escoles per a il·lustrar algunes escenes de la cantata i com ja és habitual, la cantata estarà acompanyada per un conjunt instrumental format per professorat i alumnat de l’Escola Municipal de Música.

A nivell de mobilitat i per tal de millorar els accessos a les Comes, es recomana als assistents venir a peu o amb transport públic.

(*informació via Escola Municipal de Música)

  • Compartir