Sou a: Inici / Noticies / El “Creactiva’t al Museu” recupera la presencialitat oferint un taller familiar d’estampació, aquest diumenge

El “Creactiva’t al Museu” recupera la presencialitat oferint un taller familiar d’estampació, aquest diumenge

L’activitat estarà centrada en la serigrafia i es durà a terme a la sala de les Encavallades
16-11-2021

Aquest diumenge 21 de novembre, el Museu de la Pell, dins del programa Creactiva’t al Museu, proposa a les famílies un taller d’estampació. Es tracta de l’estampació del logotip del museu mitjançant la tècnica de la serigrafia.

Desprès de moltes setmanes organitzant els tallers a distància, amb vídeos a Inetrnet, el Creactiva’t recupera els seus tallers menusals al Museu destinat a les famílies.

El Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (STMmNACTEC), del què en forma part el Museu de la Pell d’Igualada va estrenar logotip fa uns mesos i aquest taller vol donar a conèixer la nova imatge corporativa.

Amb l’estudi Enzila Gràfica Experimental d’Igualada els participants al taller coneixeran la serigrafia i estamparan el logotip pel museu sobre una bossa de roba convertint-se així en embaixadors/res del Museu de la Pell d’Igualada.

L’activitat està pensada per famílies amb infants a partir de 8 anys. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia al telèfon del Museu: 93 804 67 52

Organitzen: Ajuntament Igualada – Museu de la Pell amb la col·laboració del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell és el programa d’activitats culturals i lúdiques del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia per gaudir amb la família i els amics.

  • Compartir