Sou a: Inici / Noticies / El 21 de desembre, marató de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

El 21 de desembre, marató de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

Des de l'entitat es recorda que es demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes
12-12-2018
El 21 de desembre, marató de recollida de joguines de Creu Roja Anoia

Foto: Creu Roja Anoia

Creu Roja Anoia impulsa enguany la 30a edició de la Campanya de Recollida de Joguines, amb la finalitat es que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i, d'aquesta manera, cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja un any més, es fa una crida per rebre donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant novament una important resposta de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Des de l'entitat es recorda que es demanen joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes. Per què una joguina nova? Perquè tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.

Enguany, l’acte central de la campanya a Igualada culminarà el divendres, 21 de desembre, de 10 a 20h, amb la Marató que se celebrarà novament al vestíbul de l’Ajuntament. D'aquesta manera es facilita el lliurament de joguines als centres educatius de la ciutat durant el matí i, a la tarda, a la resta de la ciutadania

Tothom que no pugui portar les joguines el dia de la marató, poden donar les seves joguines a les oficines de Creu Roja Anoia, al c/ Les Comes 34, de dilluns a divendres de 9 a 14h i, les tardes de dimarts i dijous, també de 16 a 19h.

  • Compartir