Sou a: Inici / Noticies / El 21 de febrer, concert solidari amb el Banc dels Aliments

El 21 de febrer, concert solidari amb el Banc dels Aliments

Pearson, Judit Neddermann i Anna Roig i L’ombre de ton chien actuaran a l’escenari igualadí dins la gira anomenada 'Els músics no mengen'.
10-02-2016

El grup santcugatenc Pearson ha iniciat aquest 2016 una gira de concerts solidaris amb el Banc dels Aliments per diferents ciutats catalanes, que farà parada a Igualada el proper diumenge, 21 de febrer. La iniciativa, sota el nom Els músics no mengen, pretén sensibilitzar el públic sobre el valor que actualment es dóna a la cultura i les dificultats que passen molts creadors i, alhora, recollir 1.000 quilos de productes per al Banc dels Aliments. En el cas d’Igualada, tot el que es reculli anirà destinat al Banc de Queviures de la ciutat.

L’entrada al concert, que se celebrarà a les 19h al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada, serà gratuïta, i només caldrà lliurar en arribar tres peces d’aliments per als més necessitats, fonamentalment productes com ara llet, oli, cereals, llegums cuits, pasta o conserves. Pere Camps, regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament, ha demanat aquest dimecres que “els igualadins i les igualadines tornen a ser solidaris un cop més i omplin l’Ateneu; solidaris amb aquelles famílies que passen més necessitat a la nostra societat i alhora sensibles amb les dificultats que passen molts músics del nostre país”.

La gira compta amb la col·laboració de nombrosos cantants i grups catalans, que s’han sumat a la iniciativa dels Pearson, noms com Glaucs, Anna Roig i L’ombre de ton chien, Judith Neddermann, Andreu Rifé, 9Son, Cesk Freixas, IX!, Eduard Gener, The Crab Apples, Patch, Enric Verdaguer, Morgat Morgat, Toni Xuclà i The Mam’zelles.

El primer concert es va celebrar el passat 15 de gener a Girona, i a Igualada tindrà lloc la segona actuació, en aquest cas amb Pearson, Judith Neddermann i Anna roig i L’ombre de ton chien. Posteriorment, ja hi ha dates confirmades també a Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Porqueres i L’Hospitalet de Llobregat, entre altres.

Les localitats es poden reservar al web www.pearson.cat

  • Compartir