Sou a: Inici / Noticies / El 21 de maig s'obren les inscripcions per l'Estiuet 2018

El 21 de maig s'obren les inscripcions per l'Estiuet 2018

Enguany l’Estiuet es durà a terme des del 25 de juny fins al 27 de juliol i es reprendrà just en acabar la Festa Major d’Igualada
17-05-2018

El proper dilluns, 21 de maig, a les 7:30h, s’inicia el procés d’inscripció per a una nova edició de l’Estiuet, el casal d’estiu de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest any, com en l’edició anterior, es podrà efectuar el procés on-line a través d'aquest WEB. El termini romandrà obert fins divendres, dia 25.

Si les famílies ho desitgen, podran facilitar tota la documentació necessària escanejada en la mateixa sol·licitud, evitant d’aquesta manera els desplaçaments a l’equipament juvenil La Kaserna. Al mateix temps, per aquelles famílies que no tinguin accés a Internet, La Kaserna els facilitarà les inscripcions a través de diversos ordinadors portàtils, habilitats per aquesta funció, perquè puguin dur a terme tota la inscripció en el mateix equipament. Només caldrà que s’adrecin a la Trav. Sant Jaume s/n.

Enguany l’Estiuet es durà a terme des del 25 de juny fins al 27 de juliol i es reprendrà just en acabar la Festa Major d’Igualada, aprofitant l’última setmana d’agost i la primera de setembre. Totes les activitats del juny i el juliol es desenvoluparan als col·legis Garcia Fossas i Ramon Castelltort i, les de l’agost i el setembre, tindran lloc a l’Espai Cívic Centre.

D’altra banda, les inscripcions per l’Estiu Jove 2018 s’obriran el dia 29 de maig.

  • Compartir