Sou a: Inici / Noticies / El 21 d'octubre, 40a edició de la Cursa Popular d'Igualada

El 21 d'octubre, 40a edició de la Cursa Popular d'Igualada

Per segona edició consecutiva, a més, el Parc Central de l’Avinguda Catalunya serà l’escenari de la sortida i l’arribada
10-10-2018

El diumenge, 21 d’octubre, Igualada acollirà la 40a edició de la Cursa Popular, un dels seus esdeveniments esportius més participats i que anualment dóna el tret de sortida als Jocs Escolars de l’Anoia i a les temporades esportives. Per segona edició consecutiva, a més, el Parc Central de l’Avinguda Catalunya serà l’escenari de la sortida i l’arribada de la prova, una ubicació que permet als participants gaudir de l’esdeveniment en un únic espai i participar en una cita que suposa una veritable festa esportiva familiar.

El recorregut A, de 5 quilòmetres de distància, començarà a les 11h, i el recorregut B, d’1,6 quilòmetres, arrencarà a les 12h. El recorregut A, que inclou les categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Majors A, B, C i D, sortirà del Parc Central i passarà per Av. Catalunya, Ctra. Manresa, c/ Doctor Fleming, c/ Bellprat, Av. Balmes, Av. Catalunya, c/ Comarca, c/ Masquefa, c/ Les Comes, Av. Doctor Pasteur, Av. Barcelona, Pl. Mossèn Segura i Av. Catalunya, acabant al Parc Central. I el recorregut B, per petits fins a categoria Prebenjamí i els seus pares i acompanyants començarà al Parc Central i recorrerà Av. Catalunya, Av. Mestre Muntaner, c/ Girona, Av. Barcelona i c/ Lleida, finalitzant també al Parc Central.

Hi haurà trofeus per als guanyadors absoluts i per als tres primers classificats de cada categoria del recorregut A i també vals a bescanviar per material esportiu per les tres escoles amb més participació. A més, es donarà un val per material esportiu a l’escola amb més percentatge de participació en relació amb el nombre d’alumnes matriculats.

La Cursa és d’inscripció gratuïta i està organitzada pel departament d'Esports de l’Ajuntament i el Consell Esportiu de l’Anoia. Compta amb la col·laboració d'Aigua de Rigat, Cal Font Wellness Centre, Tuga Active Wear, Carrefour Igualada, Stikets, Tres Unces, Esquaix Igualada, Anima'ns Grup, l'equipament Juvenil La Kaserna i la Universitat de Lleida. Té també el suport de la Diputació de Barcelona i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i també el patrocini de BBVA – Creant Oportunitats. Novament, l’empresa AquaSOS donarà mig euro per cada participant a un projecte i entitat de Igualada Solidària.

Les inscripcions prèvies per al recorregut A, que tindrà xip de cronometratge, es poden formalitzar fins el 18 d’octubre al web www.cursapopularigualada.cat, a les oficines del servei municipal d’Esports del complex esportiu de Les Comes i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament. Els participants del recorregut B s’hi podran apuntar el mateix dia, des d’una hora abans d’iniciar la cursa, al mateix lloc de la sortida.

  • Compartir