Sou a: Inici / Noticies / El 23 de desembre, Cantada de Nadales d'Igualada

El 23 de desembre, Cantada de Nadales d'Igualada

Disset agrupacions locals interpretaran peces típiques d’aquestes dates, dirigits per Josep Bernadí i amb Mònica Carvajal al teclat
21-12-2016

Aquest divendres, 23 de desembre, a les 20h i a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc l’habitual Cantada de Nadales, amb la participació de la major part de corals igualadines: el Cor de Cambra de l’Escola i Conservatori Municipal de Música d’Igualada, la Capella de Música de la Tossa, el Cor de Noies Exaudio, la Coral Cors Units del Casal de la Gent Gran, la Coral Gatzara, l’Agrupació Coral La Llàntia, la Coral Merlet, la Coral Mig To, la Coral Mixta, la Coral del Centre Educatiu Montclar i Mestral, la Coral de Santa Maria, la Rondalla Novaunió, l’Schola Cantorum, la Coral Terra Nostra, la Coral els Verdums, la Coral Xalest i el Cor Gospel de Xauxa.

La direcció del concert anirà a càrrec de Josep Bernadí, de l’Agrupació Coral La Llàntia, amb motiu del 140è aniversari de l’entitat. Es comptarà també amb la participació de Mònica Carvajal al teclat. Les cançons que s’interpretaran seran Les dotze van tocant, Joia en el món, El noi de la mare, Fum, fum, fum, Santa nit i El Rabadà.

Aquesta activitat està organitzada pel departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada. El Gremi de Flequers de l’Anoia col·labora en aquesta activitat proporcionant coca per als cantaires i públic assistent. Voluntaris del teixit associatiu de la ciutat participen en el muntatge de l’acte.

  • Compartir