Sou a: Inici / Noticies / El 25 de novembre torna el Zoom Festival

El 25 de novembre torna el Zoom Festival

S'hi podrà veure una cuidada selecció de produccions de cinema per a televisió realitzat els darrers anys a nivell internacional
22-10-2015

La secció oficial d’aquest any del Zoom la conformaran set llargmetratges d’arreu del món. Es podrà veure una cuidada selecció de produccions de cinema per a televisió realitzat els darrers anys a nivell internacional

Del 25 al 29 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada (Barcelona). Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

La Xirgu (Espanya, 2015) de Sílvia Quer; Habitaciones cerradas (Espanya, 2015) de Lluís Maria Güell; Res no tornarà a ser com abans (Espanya, 2015) de Carol López; Peter Pan Man (Holanda, 2015) de Michiel Ten Horn; Clara Immerwahr (Àustria-Alemanya, 2014) del Harald Sicheritz; Des roses en hiver (França, 2014) de Lorenzo Gabriele; i The Outlaw Michael Howe (Austràlia, 2013) de Brendan Cowell seran les pel·lícules que formaran part de la secció oficial d’aquesta edició.

En aquest enllaç podreu veure les fitxes de totes les pel·lícules seleccionades a la 13ª edició de la Secció Oficial del Zoom Festival.

(*notícia via Zoom Festival)

  • Compartir