Sou a: Inici / Noticies / El 29 de novembre, concert solidari per les persones refugiades

El 29 de novembre, concert solidari per les persones refugiades

La iniciativa, que neix de la Coral Mixta d’Igualada i que ha implicat set corals més, destinarà totes les donacions a Creu Roja.
18-11-2015

La Coral Mixta d'Igualada, conjuntament amb les entitats d’Igualada Solidària i la col·laboració del departament de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, ha organitzat per al proper diumenge, 29 de novembre, un concert solidari que durà per títol Un cant amic, els beneficis del qual aniran destinats a les persones refugiades.

Hi participaran, a més de la Coral Mixta d'Igualada, la Coral infantil Gatzara, la Coral la Llàntia, la Coral Merlet, la Coral Mig To, la Coral infantil Els Verdums, la Capella de Música de la Tossa i la Coral de Santa Maria. Serà un esdeveniment musical amb un objectiu que els seus impulsors qualifiquen de “ben urgent”, com és l'ajuda a totes les persones desplaçades dels seus països per causa de la guerra, de la violència o de la fam. L'ajuda que es derivi d’aquesta iniciativa anirà a parar a Creu roja, l'entitat que ha de gestionar l'acollida dels refugiats a Catalunya.

Els impulsors volen que aquest sigui un cant que clami per la pau i per la solidaritat i, per això, després de les intervencions per separat de cadascuna de les corals, tots els grups s'uniran per cantar el Cànon de la Pau.

El concert tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria d'Igualada, a les 18h. L'entrada serà gratuïta i es demanarà una aportació voluntària als assistents, que serà íntegrament lliurada a aquesta causa. Per totes aquelles persones que no puguin assistir al concert i que vulguin fer una aportació, poden fer un ingrés a la Fila Zero, al número de compte ES68 2100 0358 1202 0004 1813.

  • Compartir