Sou a: Inici / Noticies / El 29 de setembre, Dia Internacional de la Gent Gran a Igualada

El 29 de setembre, Dia Internacional de la Gent Gran a Igualada

L’Escola Pia i la Plaça Castells acolliran en aquesta ocasió els actes que cada any apleguen nombroses entitats i persones grans de la comarca
05-09-2018

Igualada serà l’encarregada d’acollir aquest any 2018 els actes del Dia Internacional de la Gent Gran a l’Anoia. Després que Òdena en fos l’escenari en la darrera edició, en aquesta ocasió la capital de la comarca agafa el relleu organitzatiu d’una jornada que cada any aplega centenars de persones procedents de bona part dels municipis anoiencs i que involucra nombroses entitats per a fer-la possible.

Aquest dimecres, 5 de setembre, n’han avançat els detalls la tinent d’alcalde d’Acció Social de l’Ajuntament, Carme Riera, i algunes de les entitats implicades en l’organització. Els actes tindran com a epicentre la Plaça Castells i l’Escola Pia i les activitats arrencaran a les 12h del migdia.

La benvinguda per a tots els assistents l’amenitzarà l’Agrupació Folklòrica Igualadina i, a continuació, a partir de les 12:30h, s’oferirà una visita cultural guiada per a conèixer l’edifici de l’Escola Pia, una excel·lent oportunitat per a descobrir els trets més distintius d’aquest simbòlic edifici igualadí, com la seva façana, el claustre o el santuari, entre altres.

A les 14h, al poliesportiu de l’escola, arrencarà el dinar de germanor, una proposta que, l’any passat a Òdena, va aplegar més de 300 comensals i que a Igualada s’espera que torni a tenir una important acceptació i, fins i tot, que es pugui superar aquesta xifra. La cloenda, després del dinar, anirà a càrrec del grup Bartomeu & Sheila, que oferiran un ball popular.

Les persones interessades a assistir-hi poden adquirir els tiquets per aquesta jornada, al preu de 18 euros, en aquella entitat que prefereixin: a l’Associació de Gent Gran d’Igualada (Pg. Verdaguer, 67), a la Federació de Jubilats i Pensionistes de Comissions Obreres (Pg. Verdaguer, 122), a la Fundació Privada Àuria (Av. Andorra, 28) o en qualsevol entitat de gent gran de l’Anoia.

Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran d’Igualada, la Fundació Àuria, la Federació de Pensionistes i Jubilats de CC.OO., l’escola de cuina L’Atelier, el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI) i l’Agrupació Folklòrica Igualadina.

  • Compartir