Sou a: Inici / Noticies / El 29 i 30 d'abril torna el Ral·li Ciutat d'Igualada

El 29 i 30 d'abril torna el Ral·li Ciutat d'Igualada

Aquesta prova que, a banda de tenir l'epicentre a la capital de l'Anoia, recorrerà bona part de les carreteres de la comarca, torna a ser puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis.
26-04-2016

Els propers dies 29 i 30 d'abril se celebra la 18a edició del Ral·li Ciutat d'Igualada, una iniciativa del Moto Club Igualada que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada, Joieria Rosich, Garatge Montserrat i Igualada Comerç. La Rambla Sant Isidre tornarà a ser, en aquesta ocasió, el punt d'arribada i sortida de la competició, mentre que a l'Avinguda Catalunya s'hi instal·laran el pàdoc i el parc d'assistència tècnica de la prova.

Aquesta prova que, a banda de tenir l'epicentre a la capital de l'Anoia, recorrerà bona part de les carreteres de la comarca, torna a ser puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis. Consta de 104 trams cronometrats i prop de 400 quilòmetres. Segons es va avançar aquest dilluns en la presentació, per a fer-la possible es mobilitzaran uns 150 oficials i més un centenar de voluntaris. El divendres es faran totes les verificacions tècniques i administratives i els trams de la competició es disputaran íntegrament dissabte, dia 30.

La disputa del ral·li suposarà diferents afectacions de trànsit a la ciutat que podeu consultar AQUÍ.

  • Compartir