Sou a: Inici / Noticies / El 3 de juny torna el VadeMercat a La Masuca

El 3 de juny torna el VadeMercat a La Masuca

A partir de les 20h es podran tastar les més de 150 tapes que les 35 parades participants hauran preparat especialment per a l’ocasió
03-05-2017

La segona edició del VadeMercat, la Nit de Tapes del Mercat de la Masuca d'Igualada, es farà el dissabte, 3 de juny, coincidint enguany amb la celebració del 40è aniversari d’aquest equipament en la seva ubicació actual. A partir de les 20h es podran tastar les més de 150 tapes que les 35 parades participants hauran preparat especialment per a l’ocasió. Dies abans es repartirà arreu de la ciutat un díptic informatiu amb els horaris i tota la oferta de tapes i begudes. Dues setmanes abans ja es podran comprar els tiquets per a les degustacions, a un preu anticipat de 6 euros (5 tiquets), als comerços del mateix mercat i en alguns establiments de la ciutat. El mateix dia, un cop s’obrin les portes, hi haurà quatre punts de venda al Mercat.

L’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, organitzadora de l’esdeveniment, també ha volgut convidar altres associacions gastronòmiques de la comarca perquè es puguin donar a conèixer, la majoria d’elles repeteixen participació després de l’èxit de la primera edició i també se n’incorporen de noves. Després de fer un tomb pel mercat tastant les tapes els quatre padrins que formaran el jurat escolliran les millors receptes de la nit.

Des de les 20h fins la mitjanit, el Vademercat estarà acompanyat de música i espectacle. A l’espai exterior hi haurà música dels DJ Brown i DJ The Forest and the Shotgun Motorcycle. Mentrestant, a l'interior, hi haurà animació amb el grup teatral Gralla Manufactures Teatrals, que enguany actuaran acompanyats d’un mag.  

Com l’any passat, també hi haurà un concurs popular de fotografia a través de les xarxes socials, els premis i les bases s’anunciaran durant els propers dies. El cartell d’enguany ha estat dissenyat per l’alumne Òscar García, de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, després de presentar-se a un concurs juntament amb propostes d’altres companys.

L’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies d’Igualada ha organitzat aquest esdeveniment per segon any consecutiu, per tal de mostrar a la ciutat el gran potencial que té aquest equipament i posar en valor els comerços de proximitat i els productes de mercat.  Per a això han comptat amb el suport de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el seu departament de Comerç.

(*informació via Vadefoodies)

  • Compartir