Sou a: Inici / Noticies / El 5 de gener, la cavalcada 2017 en streaming

El 5 de gener, la cavalcada 2017 en streaming

L’objectiu és acostar el punt culminant de la Festa dels Reis a aquells que, per diferents motius, no la puguin viure en primera persona
27-12-2016

El proper dijous, 5 de gener, la tradicional Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir per Internet amb una transmissió de vídeo en streaming d’alta definició al canal Youtube de l’Ajuntament, que arrencarà a les 18:30h i que s’allargarà fins aproximadament les 21h.

Aquesta és una proposta que es porta a terme des de l’any 2013 a iniciativa de l’Ajuntament de la ciutat, amb el suport de la Comissió de la Cavalcada dels Reis d’Igualada. L’objectiu és acostar el punt culminant de la Festa dels Reis a aquells que, per diferents motius, no la puguin viure en primera persona, que hi podran accedir AQUÍ.

Els espectadors podran veure l’arribada de Ses Majestats a l’antic Hospital del Passeig Verdaguer i els seus parlaments, la visita dels patges a la gent gran de la Residència Pare Vilaseca, l’arrencada de la Cavalcada i el pas de la comitiva per les rambles, el punt habitualment més concorregut. També s’emetrà en directe l’arribada del Patge Faruk al Foment, a la mateixa Rambla Sant Isidre.

Per a dur a terme aquesta transmissió, hi haurà un equip mòbil a la residència i al Passeig Verdaguer, i quatre càmeres fixes i un control de realització a la Rambla Sant Isidre. La narració anirà a càrrec del periodista de Ràdio Igualada, Aitor Centelles, els comentaris els aportarà el membre de la Comissió de Reis, Magí Marcé, i les connexions a peu de carrer les farà el també periodista, Carles Pauné. L’espai per a ubicar-hi el control el cedeix en aquesta ocasió el Foment, Casal Popular d’Igualada, i la realització tècnica la faran els professionals de Global Production.

  • Compartir