Sou a: Inici / Noticies / El 6 de novembre, inici dels Patis Oberts

El 6 de novembre, inici dels Patis Oberts

En la festa d’obertura d’aquest diumenge a l'escola Ramon Castelltort hi participaran els Esmolets i s’oferirà a tots assistents un esmorzar saludable.
03-11-2016
El 6 de novembre, inici dels Patis Oberts

Foto: Google

El proper diumenge, 6 de novembre, a les 12h, tindrà lloc la festa d’obertura del pati de l’Escola Pare Ramon Castelltort. Els denominats Patis Oberts són una iniciativa del departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, que vol ampliar les zones d’esbarjo i de joc de la ciutat, permetent als veïns i veïnes dels barris propers, infants, joves i gent gran, poder gaudir de les àrees esportives de les escoles els caps de setmana.

La primera experiència d’aquesta iniciativa arrenca al Ramon Castelltort, amb la col·laboració de la direcció del centre, l’AMPA, l’associació de veïns del barri de Set Camins i Creu Roja Anoia. Els horaris d’obertura del pati seran els dissabtes de 16 a 19h i els diumenges de 11 a 14h i hi haurà un monitor que vetllarà pel bon ús de les instal·lacions. En la festa d’obertura d’aquest diumenge hi participaran els Esmolets i s’oferirà a tots assistents un esmorzar saludable.

  • Compartir