Sou a: Inici / Noticies / El 7 de juliol, 24a edició del Fàtima té Salsa

El 7 de juliol, 24a edició del Fàtima té Salsa

El concurs de tapes arriba a la 24a edició i la convocatòria per als més petits celebra la quarta cita, estrenant la nova categoria juvenil
02-07-2018

El Centre Cívic de Fàtima organitza aquest dissabte, 7 de juliol, la 24a edició del Fàtima té Salsa, una jornada molt arrelada que se celebra anualment al Parc de Valldaura, aplegant gastronomia i música a l’aire lliure.

Al matí, al Centre Cívic, tindrà lloc el 4t Concurs de Tapes Infantil i Juvenil, amb un obsequi per a tots els participants i premis per les tres millors receptes de les dues categories: a les 10h hi participaran els infants que cursen entre 2n i 6è de Primària i, a partir de les 12h, serà el moment dels joves entre 1r i 4t d’ESO. Aquesta darrera categoria és novetat en l’edició d’enguany.

Tot seguit, entre les 12:30 i les 13:30h, els participants en el 24è Concurs Popular de Tapes, podran lliurar els seus plats al mateix equipament. Tots ells també tindran un obsequi, amb premis per als millors i, en aquest cas, cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

A partir de les 20:30h i fins les 2h de la matinada, tindrà lloc la Festa de la Tapa al Parc de Valldaura. La degustació de tapes tindrà un preu a partir de 2 euros cadascuna i, des de les 22h, en aquest mateix espai, actuarà el DJ Minitaks juntament amb David i Mònica de l’escola de ball DyM Style. El lliurament de premis a les millors receptes tindrà lloc a partir de les 23h.

Es pot consultar l’agenda de la jornada i les bases del concurs AQUÍ.

  • Compartir