Sou a: Inici / Noticies / El 7 de juliol, inauguració del Parc Central d'Igualada

El 7 de juliol, inauguració del Parc Central d'Igualada

Hi haurà tallers infantils, espectacles itinerants de teatre i circ, volada d’estels, globus aerostàtics i un concert del Club Súper 3
03-07-2017

El proper divendres, 7 de juliol, es durà a terme la inauguració del nou Parc Central de l’Avinguda Catalunya d’Igualada. Un esdeveniment que, coincidint amb l’European Balloon Festival, permetrà petits i grans gaudir de la posada en marxa d’aquest nou espai verd de la capital de l’Anoia, amb els globus del festival i nombroses activitats familiars. La cita comptarà amb la presència de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs.

A partir de les 19h, hi haurà tallers de fabricació d’estels, demostracions de vol i una gran volada conjunta. Tothom que ho desitgi podrà portar el seus propi estel. Hi haurà, a més, tot un seguit de propostes per gaudir en família, com tallers de capgrossos, maquipeining i bombolles de sabó, estàtues humanes i els espectacles L’animalada de la companyia Katakrak, Titirijocs i Pallazoo de Sac Espectacles, Apicirc de Pessic de Circ, La tartana amb Cíclicus, Gelicadabra del Mag Fèlix Brunet, Girafes amb la companyia Xirriquiteula i Traps, amb la companyia Efímer.

Els assistents hi podran sopar fent un pícnic, ja sigui portant el menjar de casa o fent ús dels foodtrucks i barres que s’instal·laran al parc. Al voltant de les 20:30h, a més, podran gaudir, des de la mateixa explanada d’herba o des de les noves grades, els vols captius i la sortida del vol de competició de tarda i, a les 21h, tindrà lloc un dels plats forts de la jornada, un concert dels SP3, el grup musical del Club Super3.

Les activitats, que es poden consultar en aquest WEB, finalitzaran a les 23h..

El Parc Central d’Igualada · Aquest any 2017, l’Ajuntament d’Igualada ha enllestit la primera fase del denominat Parc Central, arranjant la parcel·la de titularitat municipal situada entre l’Avinguda Catalunya i els carrers França i Itàlia. S’hi ha sembrat herba, s’han eliminat desnivells i s’hi han construït unes grades de gran capacitat a l’extrem nord.

Aquest vol ser un espai per acollir, no només l’European Balloon Festival, sinó altres esdeveniments culturals i esportius de gran format al llarg de l’any. En una segona fase, es preveu adequar la parcel·la més propera a l’Hospital, entre els carrers Itàlia i Guimaraes, en aquest cas enfocant-la més cap als jocs i el lleure infantil.

  • Compartir