Sou a: Inici / Noticies / El 7 de novembre, acte d'inici del curs 2017/2018

El 7 de novembre, acte d'inici del curs 2017/2018

Eduard Vallory pronunciarà una conferència i, a banda, es farà el tradicional homenatge als mestres que es jubilen a Igualada
02-11-2017

El proper dimarts, 7 de novembre, a les 18:30h, el Teatre Municipal de l’Ateneu d’Igualada acollirà l’acte d’inauguració del curs escolar 2017/2018.

En el decurs d’aquest acte, com és tradicional, es farà un homenatge, per part del Grup de Mestres de l’Anoia i l’Ajuntament, als quinze docents de la ciutat que aquest any es jubilen. També es farà un reconeixement al Patronat Garcia Fossas per la seva tasca, generositat i sensibilitat vers les necessitats dels infants i en el foment de l’educació.

A continuació Eduard Vallory, president del Centre UNESCO de Catalunya (Unescocat) i director d’EscolaNova 21, oferirà la conferència que portarà el títol Repensar l’educació: consideracions per a un sistema educatiu avançat.

L'Escola Nova 21 és un projecte que té com a objectiu anar cap a un model d'escola avançada i proposa una transformació del sistema educatiu amb l’objectiu final que tot infant, independentment del seu context i condicions, pugui gaudir en qualsevol centre d’experiències d’aprenentatge empoderadores i rellevants que li permetin desenvolupar el seu projecte de vida amb dignitat, sentit i benestar.

L’acte és gratuït i és obert a tothom.

  • Compartir