Sou a: Inici / Noticies / El 9 de novembre, Dia del Transport Públic

El 9 de novembre, Dia del Transport Públic

La iniciativa vol acostar a la ciutadania, mitjançant el bus urbà, diferents alternatives de cultura, lleure i esport a l’aire lliure.
04-11-2014

El proper diumenge, 9 de novembre, l’Ajuntament d’Igualada impulsa el Dia del Transport Públic, una iniciativa conjunta dels departaments municipals d’Entorn i de Mobilitat, que han elaborat una proposta que permeti la ciutadania descobrir, utilitzant l’autobús, diferents alternatives de lleure, cultura i esport a l’aire lliure. La voluntat és conscienciar dels avantatges que implica emprar aquesta modalitat de transport respecte l’habitual utilització del vehicle privat, tant pel que fa a la comoditat i el temps de trajecte, com pel que fa als beneficis pel medi ambient.

Durant tota la jornada i fent ús gratuïtament de les línies LTF i LTV del bus urbà de la ciutat, es podrà accedir, entre altres, a la matinal de portes obertes del Museu de la Pell (11-14h), a les visites guiades als nous horts urbans del barri del Rec (10-12h), a la jornada divulgativa de l’escola esportiva del Club Atlètic Igualada (CAI) a l’Estadi Atlètic (10-13h) i a la representació de La màgia del Mag Lari al Teatre Municipal l’Ateneu (12:15h). El servei de bus facilitarà també l’accés al complex esportiu de Les Comes, on els caps de setmana es disputen habitualment competicions esportives i al nou vial per a vianants de Les Maioles que, formant part de la futura Anella Verda de la capital de l’Anoia, permet accedir a les antigues Guixeres, un mirador únic de la ciutat des del seu vessant Nord.

Els trajectes preveuen alguna variació respecte els recorreguts habituals de cap de setmana com, per exemple, l’arribada fins a la zona de l’Estadi Atlètic, fent parada a l’Avinguda Emili Vallès amb l’Avinguda Àngel Guimerà.

Els horaris de pas aproximats i les parades de les línies de bus urbà, així com la informació de la jornada es poden consultar AQUÍ  • Compartir