Sou a: Inici / Noticies / El Banc d'Articles Reutilitzables demana col·laboració

El Banc d'Articles Reutilitzables demana col·laboració

Aquest equipament, que recull articles en desús per a distribuir-los a persones amb pocs recursos, ha atès aquest any prop de 190 famílies
25-11-2016

Des del Banc d’Articles Reutilitzables d’Igualada es demana col·laboració a la ciutadania perquè hi porti aquells elements domèstics que ja no fa servir, per a poder lliurar-los posteriorment a altres famílies amb pocs recursos. Els articles que tenen més demanada ara mateix són llits, armaris, sofàs i cotxets de nadons.

El Banc d’Articles Reutilitzables és un recurs on es recullen mobles, articles de puericultura i material escolar, per a la seva posterior donació a persones que tenen dificultats per adquirir-los. Durant l’any 2016, aquest recurs ha atès prop de cent noranta famílies, lliurant-los especialment mobles i elements de puericultura procedents de particulars, d’establiments i de la deixalleria municipal, fet que ha permès cobrir algunes necessitats bàsiques a les famílies beneficiàries.

Aquest projecte va néixer com una actuació conjunta del departament d'Acció Social de l'Ajuntament d’Igualada amb les entitats ATLAS i Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, l'Oficina d'Inclusió i Cohesió Social (OTIC) i el servei municipal de Medi Ambient. L'adequació de l'espai, al barri Montserrat, va ser possible gràcies a una aportació econòmica de l'Obra Social "la Caixa".

Tothom que estigui interessat a fer alguna donació es pot adreçar directament al banc, situat al c/ Nicolau Tous, 29. Els horaris són dimecres i divendres de 9 a 12h i els divendres de 17 a 19h. Es pot contactar prèviament per demanar informació trucant als telèfons 93 805 27 59 i 93 803 19 50 (extensió 447) o adreçant un correu electrònic a l’adreça .

  • Compartir