Sou a: Inici / Noticies / El Banc d'Articles Reutilitzables demana material escolar

El Banc d'Articles Reutilitzables demana material escolar

S'ha fet una crida per recollir maletes, estoigs, colors, retoladors, carpetes, diccionaris, etc, en bon estat, de cara a l'inici del curs escolar, al setembre
07-07-2015

El Banc d’Articles Reutilitzables i Material Infantil d'Igualada ha fet una crida de cara a preparar-se per l’inici del curs escolar, el mes de setembre. Així, s’està fet una recollida de material escolar com ara maletes, estoigs, colors, retoladors, carpetes, diccionaris, etc, que ja no es facin servir però que estiguin en bon estat.

El material escolar es pot portar al Banc d’Articles Reutilitzables, al local situat al carrer Nicolau Tous, 29, els dimecres i els divendres de 9 a 12h  i els divendres de 17 a 19h.

En aquesta instal·lació, inaugurada el gener d’aquest mateix any, qualsevol ciutadà pot donar articles en desús que puguin ser reaprofitats i, un cop revisats, lliurats a famílies i persones amb dificultats econòmiques. Els serveis socials bàsics i els serveis o entitats que disposen de treballadores socials seran els encarregats de detectar si alguna família és susceptible de ser beneficiària d'aquest recurs.

S’hi poden aportar elements com ara llits, armaris, sofàs, taules, cadires, articles de puericultura i material escolar en bon estat. Es pot contactar prèviament per demanar informació trucant al telèfon 93 805 27 59 o adreçant un correu electrònic a l’adreça bancreutilitzables@aj-igualada.net.

Aquest projecte és una actuació conjunta del departament d'Acció Social de l'Ajuntament amb les entitats ATLAS, Càritas, la societat municipal d'habitatge PIMHA, l'Oficina d'Inclusió i Cohesió Social (OTIC) i el servei de medi ambient de l'Ajuntament d'Igualada. L'adequació de l'espai va ser possible gràcies a una aportació econòmica de l'Obra Social "la Caixa".

  • Compartir
Pertany a: