Sou a: Inici / Noticies / El barri de Fàtima ja disposa d’un nou espai de cal·listènia

El barri de Fàtima ja disposa d’un nou espai de cal·listènia

L’alcalde i diversos regidors han fet una visita al barri per veure la instal·lació en funcionament i parlar amb l’associació de veïns
29-03-2021

El barri de Fàtima ja disposa d’un nou espai de cal·listènia ubicat en un dels laterals del parc de Valldaura. La instal·lació permet realitzar diverses rutines i exercicis en un entramat de barres d’acer situades damunt d’una zona coberta d’arena.

La cal·listènia és un sistema d'exercici físic en el qual l'interès està en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l'esforç. La paraula prové del grec kallos (bellesa) i sthenos (fortalesa). L'objectiu és l'adquisició de gràcia i bellesa en l'exercici. Diversos joves fa dies que utilitzen la instal·lació sobretot al matí i a la tarda quan la temperatura és més agradable.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i diversos regidors de l’equip de govern, han fet una visita a l’espai que ja està en ple funcionament. Abans s’han trobat amb diversos membres de l’Associació de Veïns del barri de Fàtima per tal de repassar quines són les demandes i necessitats del barri i veure les millores que s’han fet, també, a la zona de l’entrada del parc de Valldaura. 

  • Compartir