Sou a: Inici / Noticies / El bus Exprés e5 ja opera a les parades del "Punto Blanco"

El bus Exprés e5 ja opera a les parades del "Punto Blanco"

Aquesta setmana han entrat en servei les noves parades de la línia de bus Exprés e5 entre Igualada i Barcelona a la part superior de l’Avinguda Balmes
04-04-2018

Aquesta setmana han entrat en servei les noves parades de la línia de bus Exprés e5 entre Igualada i Barcelona a la part superior de l’Avinguda Balmes.

Concretament, des del passat dimarts, totes les expedicions comencen a l’Av. Balmes 71 –cantonada amb c/ Masquefa–, cinc minuts abans de fer parada a l’antic edifici de Correus del Passeig Verdaguer i, a la tornada a Igualada, acaben el trajecte a l’Av. Balmes 76 –davant del bingo–, cinc minuts després de la parada a la Pl. Catalunya. El simbòlic edifici “Punto Blanco”, doncs, esdevé des d’aquesta setmana capçalera de la línia i nou punt d’origen i final del servei.

Aquest dimecres l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat del tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, i del gerent de la companyia operadora Monbus Hispano Igualadina, Cleto Vázquez, ha afirmat que amb aquesta mesura “es posa finalment remei a un greuge i a una reivindicació històrica dels barris del Nord de la ciutat i es milloren notablement les comunicacions i la comoditat d’una part molt important dels igualadins”.

Castells, en la mateixa línia, agraeix la bona disposició del departament de Territori de la Generalitat de Catalunya davant les peticions de l'Ajuntament d'Igualada per assolir aquesta important millora.

  • Compartir